menu

Doe je wat je wilt, wil je wat je doet?

De Kern

Bewust kiezen wat bij je past

Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Dat is de essentiële vraag waar je tijdens deze training in alle rust het antwoord op gaat vinden. Vind ik mijn werk wel leuk? Waar ben ik goed in? En waarin niet? Waarom rol ik van het een in het ander in plaats van ergens bewust voor te kiezen? Wat past bij me? Waar hecht ik nou echt waarde aan? In de dagelijkse hectiek neem of heb je simpelweg de tijd niet om na te denken over dit soort levensbepalende vragen. Toch voel je dat je iets anders wilt. Meer kunt. Beter ook. Alleen: wat is dat?

Persoonlijk studieadvies? Neem contact op.

Wil je meer weten?

Duur dagen
Groep max. 10 deelnemers
Investering
  • Training
  • Accomodatie

Over de Kern

De Kern is een intensieve training waarin je op zoek gaat naar wat voor jou écht belangrijk is in werk en leven. Uiteraard laten we je dit natuurlijk niet alleen uitzoeken. Met de hulp van de trainers en mededeelnemers kom je samen tot de kern. In een week die voorbij vliegt voer je diepgaande gesprekken over je gedrag en gevoelswaarden en word je een spiegel voorgehouden. Dit zorgt niet alleen voor eyeopeners, maar ook voor confronterende conclusies. En dat is goed nieuws voor jou, want dankzij de verworven zelfinzichten weet je wat voor jou écht belangrijk is in je werk en leven. Oftewel: De Kern is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

De Kern in het kort

In alle rust en ruimte het antwoord vinden op levensbepalende vragen klinkt misschien als een verkapte vakantie, maar is dat geenszins. Tijdens De Kern beland je in een intensieve snelkookpan waarbij je aan de slag gaat om uit te zoeken wat voor jou écht belangrijk is in je werk en leven. Je gaat hierover zowel met jezelf als met je groepsgenoten en trainers in gesprek. Ook krijg je confronterende en onverwachte vragen voor je kiezen die je dwingen om jezelf laag voor laag te ontleden.

Resultaten

  • Je maakt keuzes waar je met hart en ziel achterstaat.
  • Je weet wat jou drijft, zowel privé als zakelijk.
  • Je kunt je angsten ombuigen naar positieve gedachten.
  • Je voelt je sterker en energieker en ervaart meer rust en plezier in je werk en privé.
  • Je hebt duidelijke antwoorden op belangrijke levensvragen.

Persoonlijk

studieadvies

omdat we weten dat iedereen anders is.

Praktische info

Opleidingsniveau HBO+

Duur

4 dagen (1 losse dag + 1 blok van 3 dagen inclusief overnachtingen)

Investering

Trainingskosten € 2.995,- (excl. BTW)
Accommodatiekosten € 715,- (excl. BTW)

Een factuur ontvangen zonder BTW? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Vereiste niveau

HBO werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Groepsgrootte

max. 10 deelnemers