menu

Sturen zonder strepen

KIM voor niet-leidinggevenden®

Communicatie, interactie en managementvaardigheden

Zit je vol goede ideeën maar worden ze zelden opgepikt? Ben je weliswaar niet formeel de baas maar wil je wel je collega’s op een natuurlijke wijze mee krijgen? Twijfel je of een leidinggevende functie iets voor jou is? Voor een ervaren professional zonder beslissingsbevoegdheid is het opbouwen van gezag niet eenvoudig. Neem daarom zelf de beslissing om deze vaardigheid te ontwikkelen en ontdek hoeveel effectiever je voortaan in je werk invloed kunt uitoefenen.

Persoonlijk studieadvies? Neem contact op.

Wil je meer weten?

Duur dagen
Groep 8 tot 12 deelnemers
Investering
  • Training
  • Accomodatie

Over de KIM voor niet-leidinggevenden

In de KIM voor niet-leidinggevenden ontwikkel je een persoonlijke leiderschapsstijl en vergroot je jouw communicatieve vaardigheden. Zo haal je het beste uit jezelf en krijgt jouw handelen de impact die het verdient.

KIM voor niet-leidinggevenden in het kort

In deze intensieve training leer je hoe jij je talenten en kwaliteiten beter kunt benutten om meer invloed uit te oefenen op je omgeving. Je ontdekt wat het effect is van je gedrag op anderen en ervaart hoe succesvol een andere aanpak kan zijn. Je verbetert je communicatieve vaardigheden, versterkt je overtuigingskracht en verruimt je kennis over interactie en management, door te leren en te doen. Zo maak je kennis met onmisbare theorieën en oefen je met nieuwe vaardigheden tijdens de training en in de praktijk. De scherpe feedback die je daarbij krijgt geeft je beter zicht op je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Het resultaat: een persoonlijke leiderschapsstijl die bij je past én meer invloed op je werk voor de rest van je leven.

Resultaten

  • Een persoonlijke leiderschapsstijl die bij je past.
  • Je hebt de stap gemaakt naar informeel leider.
  • Je weet hoe je op een natuurlijke manier invloed uitoefent.
  • Je kunt je kwaliteiten herkennen en valkuilen erkennen.
  • Je bent je als informeel leider bewust van de grenzen en mogelijkheden.

Persoonlijk

studieadvies

omdat we weten dat iedereen anders is.

Praktische info

Opleidingsniveau HBO+

Duur

12 dagen (4 keer 3 aaneengesloten dagen met avondprogramma, inclusief 2 overnachtingen)

Investering

Trainingskosten € 6.495,- (excl. BTW)
Accommodatiekosten € 2.115,- (excl. BTW)

Een factuur ontvangen zonder BTW? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Vereiste niveau

HBO werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Persoonlijkheidsvragenlijst NEO-PI-3, Leerstijlen, Conflicthanteringsstijlen, Assertiviteit en Situationeel Leidinggeven.

Groepsgrootte

8 tot 12 deelnemers