menu

In het hart
van je patronen

Doorbreek de cirkel

Vergroot je invloed

Jij staat aan het roer van je leven en je werk. Je werkt hard en weet dat je meer in huis hebt dan je nu laat zien. Je wil meer creëren en bereiken. Vanuit jouw eigen visie, op eigen kracht. Maar iets houdt je tegen. Waarom durf je die knoop niet door te hakken? Waarom laat je jezelf leiden door de waan van de dag en ben je vaker reactief dan je zou willen?

Persoonlijk studieadvies? Neem contact op.

Wil je meer weten?

Duur dagen
Groep 8 tot 12 deelnemers
Investering
  • Training
  • Accomodatie

Over Doorbreek de cirkel

Tijdens deze training neem je de tijd en ruimte om te ontdekken wat je tegenhoudt. Je gaat op onderzoek uit en maakt werk van wat er voor jou toe doet. Je ontdekt wat voor jou van werkelijke waarde is en wat de wereld om jou heen nodig heeft. Welke acties en interacties vraagt dat van jou?

Als je niet langer wilt ronddwalen in jouw bekende vicieuze cirkels, maar eraan toe bent om belemmerende patronen en overtuigingen los te laten, dan is dit de training voor jou.

Wat we doen in Doorbreek de cirkel

Dit programma is geen traditionele training maar eerder een laboratorium voor de nieuwsgierige leider en professional, die eraan toe is om te werken vanuit zingeving, vrijheid en eigenaarschap.

Tijdens deze training zijn twee senior trainers faciliterend en bieden geen dichtgetimmerd programma aan, maar nodigen jou uit om in beweging te komen. De vorm van de training sluit aan bij de leervragen die op dat moment leven binnen de groep. Er wordt ruimte gemaakt voor ieders persoonlijke doel. Gedurende de training leid je jezelf (persoonlijk leiderschap) en werk je samen met anderen.

Resultaten

  • Leef en werk vanuit vrijheid en autonomie.
  • Je neemt eigenaarschap en vaart je eigen koers.
  • Je hebt zicht op je afweermechanismen en de belemmerende patronen die jou in een vicieuze cirkel houden.
  • Je gaat met bevlogenheid en energie weer aan het werk.

Persoonlijk

studieadvies

omdat we weten dat iedereen anders is.

Praktische info

Opleidingsniveau HBO+

Duur

5 dagen (4 dagen incl. overnachtingen + 1 terugkomdag)

Investering

Trainingskosten € 3.650,- (excl. BTW)
Accommodatiekosten € 965,- (excl. BTW)

Een factuur ontvangen zonder BTW? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentieoord op de Veluwe

Vereiste niveau

HBO werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Groepsgrootte

8 tot 12 deelnemers