menu

Til je leiderschap naar het hoogste niveau

Meesterschap in Leiderschap

Verdiepende leiderschapstraining

Je hebt het leidinggeven volledig in de vingers en je kunt nog vele jaren mee. Toch borrelt er iets. Je hebt behoefte aan een sprong in je ontwikkeling. Je ziet in dat jouw leiderschap staat of valt bij mensen die jou willen volgen. Niet omdat het moet maar omdat je hen inspireert en zij in hetzelfde geloven als jij. Wil je in deze bijzondere, complexe tijden iemand zijn die écht het verschil maakt, dan vraagt dat om een enorme persoonlijke drive, veel zelfkennis en een voortdurende drang om jezelf verder te ontwikkelen.

Persoonlijk studieadvies? Neem contact op.

Wil je meer weten?

Duur dagen
Groep Max. 10 deelnemers
Investering
  • Training
  • Accomodatie

Over Meesterschap in Leiderschap

Tijdens de leergang Meesterschap in Leiderschap verdiep je op metaniveau niet alleen in de complexiteit van leiderschap, de paradoxen en de morele dilemma’s hiervan, maar krijg je ook alle kans om uit te groeien tot de leider die je wilt zijn. Zo kan je vanuit authentiek leiderschap écht het verschil maken en bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Meesterschap in Leiderschap in het kort

Deze leergang is een ontdekkingsreis van een jaar waarin je de stap zet naar meesterschap in leiderschap. Vertrekpunt van de reis zijn belangrijke (levens)vragen. Wat drijft jou als mens en leider? Wat wil je bijdragen aan de wereld? Welke maatschappelijke ontwikkelingen wil je versterken met je organisatie? Door deze zoektocht naar je onderliggende drijfveren, overtuigingen en waarden krijg je steeds meer inzicht in jouw doel. Naast het binnenstebuiten keren van jezelf, kijk je ook naar de wereld om je heen. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke effecten hebben die op je organisatie? En om wat voor leiderschap vraagt dat? Zo ontwikkel je een compleet beeld van jouw visie op leiderschap en kun je bijna als vanzelf anderen inspireren en motiveren.

Resultaten

  • Je hebt je authentieke leiderschap duurzaam ontwikkeld en werkt richting jouw stip aan de horizon.
  • Je hebt een hernieuwde visie op leiderschap in het algemeen en specifiek voor jezelf en jouw organisatie.
  • Je weet door je overtuigende visie je medewerkers te motiveren en inspireren.
  • Je focust je op de grote lijnen in plaats van op de waan van de dag.
  • Medewerkers volgen je niet omdat het moet, maar omdat ze door jou geïnspireerd zijn.

Persoonlijk

studieadvies

omdat we weten dat iedereen anders is.

Praktische info

Opleidingsniveau HBO+

Duur

12 dagen (een kick-off, 4 blokken van 2 aaneengesloten dagen (inclusief overnachting), een losse dag en tussentijds 2 intervisies)

Investering

Trainingskosten € 7.695,- (excl. BTW)
Accommodatiekosten € 1.620,- (excl. BTW)

Een factuur ontvangen zonder BTW? Lees meer over de voorwaarden. Voor deze training kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Locatie

Een conferentie-oord op de Veluwe

Vereiste niveau

HBO werk en denkniveau

Persoonlijkheidstesten

Profile Dynamics drijfverenanalyse

Groepsgrootte

Max. 10 deelnemers